fredag 3. juni 2011

Nigella Lawsons express sjokolademousse


Oppskrift (6 p):
  • 3,5 dl kremfløte
  • 150 g mini marshmallows
  • 250 g mørk sjokolade
  • 2 ts vaniljesukker
  • 50 g smør
  • 60 ml vann
Smelt smøret i en teflonbelagt kjele på middels varme. Tilsett sjokoladen i biter og rør hele tiden til den er smeltet.

Ha deretter i marmallowsene og vann, forsett og rør til de også er smeltet.


Sett kjelen til siden for avkjøling imens du visper kremfløten. Vend så sjokoladeblandingen forsiktig inn i kremen til det er godt blandet.

Fordel i seks glass/former. Sjokolademoussen kan spises med en gang, men setter du den i kjøleskapet noen timer vil få noe fastere konsistens.


Tips! Det står minimarsmallows i oppskriften, men siden butikkene her ikke selger det, brukte jeg vanlige som jeg klippet i små biter. Gikk helt fint det også :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar