søndag 8. mai 2011

Pizzasnurrer med pepperoni


Deig:
25 g smør
2,5 dl melk
25 g gjær
1 ts salt
1 ts sukker
3 dl fin sammalt hvete
ca. 4,5 dl hvetemel
 
Smelt smøret og tilsett melken, la dette bli fingervarmt. Rør ut gjæren i melkeblandingen. Tilsett salt, sukker, sammalt hvete og hvetemel til passe deig. Elt godt og hev deigen til dobbel størrelse (ca. 40 min.). Kjevl ut deigen til et rektangel, ca. 1 cm tykk.

Tomatsaus:
liten boks tomatpure (140 g)
1/2 dl vann
1/2 ss salt
1 ss oregano
1/2 ss peppermix
noen dråper sitron
 
Rør sammen ingrediensene i en bolle og smør den utover deigen. Hakk en halv purre og dryss over sammen med 100-150 g pepperoni i strimler og en halv boks mais. Rull deigen sammen og og skjær opp i 3-4 cm tykke skiver. Legg på stekebrett og dryss over revet ost. Stekes midt i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar