onsdag 26. januar 2011

Kremet pastasalat



Ingredienser:
4 porsjoner

400 g kokt skinke
400 g ukokte pastaskruer
200 g hvitost
1 boks hermetiske maiskorn (liten boks)
1 stang stangselleri
1/2 purre
1 dl valnøttkjerner
1 beger crème fraîche/lettrømme
1 pk majones
2 fedd hvitløk, hakket
0,5 ss sukker
1 ts sitronsaft
2 ts basilikum tørket
1 ts salt
1 ts pepper, kvernet

Kok pastaen "al dente" i rikelig med lettsaltet vann. Del skinke og ost i biter. Skjær purren i ringer. Bland majonesen ut i crème fraîche, hvitløk, sitronsaft, sukker og krydder.

Bland sammen pasta, grønnsaker, valnøtter og dressing, og la pastasalaten trekke minst en time før servering.

Server sammen med brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar