3 eggehviter
2 dl sukker
4 ts vaniljesukker
6 gelatinplater
2 dl kokende vann
evt. konditorfarge
4 ts vaniljesukker
6 gelatinplater
2 dl kokende vann
evt. konditorfarge
Pynt:
nonstop, kakestrø
eller annet godt
Start med å legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann, de skal ligge i 5-10 minutter.
Ha eggehvitene i en miksebolle og pisk de stive. Ha deretter i sukker og vaniljesukker litt etter litt mens du fortsatt pisker, pisk videre i 10 minutter. Imens klemmer du ut vannet av gelatinplatene og rører de ut i de kokende vannet, avkjøl. Så tilsetter du gelatinen i en tynn stripe i marengsen mens du pisker. Pisk videre i 15 minutter til. Om du vil kan du ta av noe av marengsen og blande i farge. Fordel massen i porsjonsglass og sett de i kjøleskapet et par timer.
Pynt med det du ønsker før servering!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar