torsdag 27. oktober 2011

Sennepsbakt laks med grønnsaker


Oppskrift (2 p):

2 stk laksefilet på ca. 180 g
2 ss + 1 ts grov dijonsennep
2 ss olivenolje
4 ss rømme
1/2 bukett brokkoli
ca. 10 minigulrøtter
1 sjalottløk
ca. 10 sukkererter
flaksalt og kvernet pepper

Legg laksestykkene i en ildfast form. Krydre med salt og pepper. Rør sammen 2 ss sennep og 2 ss olje. Fordel blandingen jevnt over fiskestykkene. Legg i sjalottløk i skiver, brokkoli i små buketter og gulrøtter. Bakes ved 180 grader i ca. 15 minutter, ha i sukkerertene de siste par minuttene.
Rør sammen rømme, 1 ts sennep og 1 ts hakket dill. Serveres sammen med laksen og grønnsakene. Dryss over dill ved servering.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar