fredag 18. mars 2011

Mangokylling

Oppskrift (4p):
4-6 kyllingfileter
1,5 dl vann
1 terning kyllingbuljong
2 ss soyasaus
1 stor purre
1,5 rød paprika
1 beger creme fraiche
2 ss mango chutney
1-2 ts sambal oelek
1 mango
evt. salt og pepper

Skjær kyllingfiletene i biter og brun de raskt i litt smør/olje i en gryte. Smuldre opp buljongterningen og tilsett sammen med vannet, soyasaus, paprika i biter og purre i ringer. La det få et oppkok og la det småkoke i 10 minutter. Hell på mer vann om det blir tørt. Tilsett mango chutney, creme fraiche og sambal oelek. Rør godt sammen, og la det småkoke i 5 minutter til. Tilsett mangoen i biter rett før servering. Du kan smake til med salt og pepper, men behøves som oftes ikke.
Server gjerne med ris, salat og godt brød!

OBS! Greit å være klar over at sambal oelken blir sterkere dess lenger den koker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar