tirsdag 9. august 2011

Sitronmarinert kylling med salat og hvitløksdressing


Oppskrift til 1 person:

1 kyllingfilet

Marinade:
saften av en sitron
1/2 dl olivenolje
1/2 finhakket løk
1 ss rosmarin
1/2 ts salt

Del kyllingfileten i biter. Bland ingrediensene til marinaden og legg i kyllingbitene, sett kjølig i en times tid. Tøm av den overflødige væsken og stek kyllingen med løken.
Server med salat og hvitløksdressing.


Oppskrift på hvitløksdressing:
1/2 dl rømme
2 ss majones
1/2 fedd finhakket hvitløk
1 krm sennepspulver
1 ts basilikum
1 ss gressløk
sitronsaft
salt og pepper

Bland sammen rømme, majones, finhakket hvitløk, sennepspulver, basilikum og gressløk. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. La sausen stå å trekke i minst en halvtime.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar