Ingredienser (4p):
2 dl kremfløte
200 g hvit sjokolade
1/2 vaniljestang
100 g mascarponeost
200 g hvit sjokolade
1/2 vaniljestang
100 g mascarponeost
-
Frosne skogsbær etter smak
(Jeg brukte multer, bjørnebær og blåbær)
1. Fyll bær i fire glass.
2. Snitt vaniljestanga, skrap ut frøene og ha begge delene i en kasserolle sammen med fløten. Varm opp til rett under kokepunktet. Ta kasserollen av plata.
3. Bryt sjokoladen i biter og la den smelte i fløteblandingen. Når sjokoladen er oppløst, blander du inn mascarponeosten og rører blandingen jevn.
3. Bryt sjokoladen i biter og la den smelte i fløteblandingen. Når sjokoladen er oppløst, blander du inn mascarponeosten og rører blandingen jevn.
4.Ta ut vaniljestanga og hell den varme sausen over bærene i glassene.
5. La desserten stå noen få minutter før du serverer den.
Tips! Bruker du litt større bær som bjørnebær eller bringebær, kan det være lurt å la bærene tine en halvtime på benken før du lager desserten.
5. La desserten stå noen få minutter før du serverer den.
Tips! Bruker du litt større bær som bjørnebær eller bringebær, kan det være lurt å la bærene tine en halvtime på benken før du lager desserten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar