Ingredienser:
1 l havregryn
100 g hasselnøtter
100 g valnøtter
1 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
2 ts malt kanel
4 ss flytende honning
Ha nøttene i en brødpose. Knus eller rull over nøttene til de er finhakket. Bland sammen med de øvrige ingrediensen og bre alt utover i en langpanne som er dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen på 180 grader i 20-30 minutter. Pass godt på müslien underveis og rør rundt minst tre ganger i løpet av steketiden, slik at blandingen blir jevnt ristet. Bland gjerne i en dl rosiner etter at du har tatt ut müslien av ovnen. Avkjøl i pannen og oppbevar frokostblandingen i en beholder med tett lokk.
Ha nøttene i en brødpose. Knus eller rull over nøttene til de er finhakket. Bland sammen med de øvrige ingrediensen og bre alt utover i en langpanne som er dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen på 180 grader i 20-30 minutter. Pass godt på müslien underveis og rør rundt minst tre ganger i løpet av steketiden, slik at blandingen blir jevnt ristet. Bland gjerne i en dl rosiner etter at du har tatt ut müslien av ovnen. Avkjøl i pannen og oppbevar frokostblandingen i en beholder med tett lokk.
Server med melk eller yoghurt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar