tirsdag 22. mars 2011

Kremet fiskesuppe

Ingredienser:

  • 600 g fisk i biter (gjerne en mix av forskjellige sorter)
  • ss margarin
  • 3 stk gulrot
  • 100 g kålrot
  • 150 g sellerirot
  • stk purre
  • 100 g persillerot
  • ss hvetemel
  • 1 boks matfløte
  • 10 dl vann eller fiskekraft
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

1. Kutt alle grønnsakene i fyrstikklange lange staver eller i tynne skiver, og fisken i terninger på 2x2 cm.
2. Smelt margarinen i en kjele og fres grønnsakene 2-3 minutter på medium varme.
3. Strø over melet, vend inn og ha i all væsken. La det småkoke i ca. 15 minutter. Tilsett fisk og la det stå og trekke i ett par minutter. Smak til med salt og pepper og server med godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar