torsdag 3. juli 2014

Kald tacovariant med kylling

Akkurat ett år og en måned siden siste innlegg i dag! På tide å få lagt inn noen oppskrifter igjen da :-) Har vært dårlig på å prøve ut nye ting det siste året, og enda dårligere til å ta bilder og legge det inn her. Men begynner å få tilbake utforskningstrangen, så mulig det kommer bedre tider!
I dag prøvde jeg ut en oppskrift jeg har hatt liggende lenge på en kald tacorett, men måtte legge inn noen forandringer for å få det sånn jeg liker det ;-)


Ingredienser (4p):

4 kyllingfileter
1 pk tacokrydder eller 3 ss hjemmelaget
1,5 dl rømme
100 gr naturell kremost
1 ss sitronsaft
salt og pepper
1/2 rødløk, finhakket
1 glass tacosaus
1 liten boks mais
1/2 agurk
1 paprika
2 tomater
-
revet ost og nachos
-

Start med å skjære kyllingfiletene i strimler og stek disse, dryss over tacokrydderet. Sett til side for avkjøling. Bland sammen rømme, kremost, sitronsaft og rødløk. Smak til med salt og pepper. Legg dette i bunnen av en skål/form, ha kyllingen over, tacosaus oppå der igjen. Del opp grønnsakene og ha de på toppen. Server med revet ost og nachos!